aaa


Peestoemp 2016: Numero Cinquo

Wat is "Peestoemp"?

Ooit op een oud-leidingsavond van 45 jaar chiro Achter-Olen werd het idee gelanceerd voor een oud-leidingskamp. Er werden medewerkers gevraagd, ideeŽn enz... Om een lang verhaal kort te maken: er werd vergaderd met een aantal oud-leidingsmensen en Peestoemp was geboren, een chirokamp voor en door oud-leiding. We zijn ondertussen toe aan onze zesde editie die doorgaat van vrijdag 1 tot 7 juli 2016 in De Kalei in Dilsen-Stokkem.

Wie gaat er mee op "Peestoemp"?

De deelnemerslijst werd elke Peestoemp langer, de capaciteit is echter niet oneindig. We hebben deze keer weer de keuze gemaakt om naast alle oud-leiding, oud-koks en oud-proosten enkel de huidige leiding, koks en proosten uit te nodigen. Hun partners of gezin zijn eveneens welkom. We hopen met deze grens op ieders begrip te kunnen rekenen.

Hoe werkt "Peestoemp"?

Er zal gegeten en geslapen worden zoals op een echt chirokamp. Elke dag zullen er verschillende programma's aangeboden worden (samengesteld door vrijwilligers of uzelf). En er zijn gezamenlijke momenten. Let wel op dat ook de chiroleiding meegaat om zich te ontspannen, wat wil zeggen dat er geen opvang is voor de kinderen en u er dit kamp dus zelf voor moet zorgen (zij doen dus samen met u de activiteiten). Voor iedere minderjarige (-18) moet er dus iemand zijn die op hen let.

Waar is "Peestoemp"?

Dit jaar gaan we naar De Kalei.
Lieve Moenssenslaan 1
3650 Dilsen-Stokkem

Hoeveel kost "Peestoemp"?

De prijs is hetzelfde gebleven als de vorige keer, dat wil zeggen:
Van 1 juli (vrijdag) tot 6 juli (woensdag) is het €70 per persoon en €40 voor -6 jarigen (week)
Van 1 juli (vrijdag) tot 3 juli is het €50 per persoon en €30 voor -6 jarigen (weekend)

Opgelet:
Inschrijvingen moeten gebeuren voor 31 maart 2016.

HEEL BELANGRIJK:
Er is plaats om binnen te slapen, maar indien je dit wenst kan je ook buiten in een tent slapen want er is plaats genoeg om tenten, caravans, ... te zetten (gelieve dit wel te vermelden op je inschrijving!). Je kan kiezen welke accommodatie je wenst te benutten. LET WEL OP: indien je verkiest om in een tent te slapen, dan moet je die zelf meebrengen!

Indien je binnen slaapt, zullen wij op voorhand een "slaapkamerverdeling" maken. Je kan via het inschrijvingsformulier aangeven bij wie je in eenzelfde slaapzaal wil liggen: in een zaal met kinderen (MK), zonder kinderen (ZK), of bij bepaalde groep/personen (G/P + na(a)m(en).

T-shirts:

Op verzoek van velen gaan we buiten de gangbare maten dit jaar de kindermaten door jullie zelf laten invullen (indien de firma deze kan leveren). Kindermaten van T-shirts starten vanaf maat 92. Op het inschrijvingsformulier is een vakje voorzien om de maat per persoon in te geven.

Nog een lief (ťn misschien licht-dwingend) verzoek:

Spelen, amuseren, ravotten is het motto van chiro doen. Daarom is het absoluut noodzakelijk dat er programma's zijn. Daarom dit: WIE WIL ER MEEWERKEN? M.a.w. wie wil er verantwoordelijk zijn (alleen of met een groepje) voor één of andere activiteit, vb.: pleinspelen, kwissen, zangstonde, dorpsspel, (wandel)tochten, massaspelen, volksspelen, balspelen, alternatieve spelen, krachtspelen, knutselen, kinderprogramma's, of andere fantastische shows en spelen?

Geef je naam (of groep) aub mee op bijgevoegd inschrijvingsformulier en wij contacteren jullie dan heel graag !!!

BELANGRIJK BERICHT BERLANGRIJK BERICHT BELANGRIJK BERICHT
Indien je adres foutief was en je wenst op de hoogte te blijven van onze activiteiten of indien je oudleiding van Chiro Achter Olen kent die geen bericht van Peestoemp heeft ontvangen, breng ons daar dan aub van op de hoogte zodat we het adres kunnen aanpassen/toevoegen.

Je kan nog wat meer info vinden in deze brochure

The Crew