aaa


Peestoemp 2007 : Den Triple.

Ook deze keer was er weer heel wat volk mee op peestoemp. We gingen naar Lint in de buurt van Lier. Wil je weten wie er allemaal was, dan kan je op deze foto kijken. Wil je de foto wat groter zien dan klik je er maar op. Wel voorzichtig klikken zodat je niemand pijn doet, of nog beter klik maar op het gras of de lucht.
Zoals we gewoon zijn vanop chirokamp moeten er, voordat we kunnen spelen, een aantal diensten gebeuren. Het is niet anders op peestoemp. Hier zie je onze patattenjassers in actie. Klik op de foto om ze in volle glorie te zien.

Eens de patatjes klaar zijn kunnen we met z'n allen gaan eten. Telkens weer een huzarenstukje: lekker eten klaargemaakt door onze koks. Bedankt hé manne.

Tip: Voor alle duidelijkheid: je kan op elke foto klikken om hem op ware grootte te zien!

Voor sommigen misschien het gedeelte waar ze zich het minst van kunnen herinneren: de opening. Op een uur waar de meesten nog liever in hun slaapzak zijn, waren er al een aantal aktief en brachten ze een toneeltje, liedje of een tip.

Het is weer zover, het is weer advent. Kijk hoe het kaarsje brandt, een vuurtje dat loopt ...

Een zangstonde kan natuurlijk ook niet ontbreken en deze keer werd het een groot succes en werd de inzet van het publiek zowel vocaal als fysiek op de proef gesteld.

Wie kan er raden wat deze keer ons thema was ?


Jep, Het was Kerstmis.
Alhoewel deze boom door hen overal wordt meegenomen ;-)


Wat zou Kerstmis zijn zonder het krijgen van kadokes... Kijk eens wat we gekregen hebben ? Kan je het niet herkennen ? Misschien kan je het op de originele foto wel zien, klik er eens op.

Natuurlijk konden de massaspelen niet vergeten worden. Van wie zijn deze gespierde benen?
Waar gaan die gladde kuiten naar toe?
Is dat een klavertje 4?

No comment. Maar enkele handen schieten te hulp. Is het het begin van een pauselijk troon? Of is het een ander spelleke?

Naar verluid breekt het zweet bij Jan nog steeds uit als ie er aan denkt.

Natuurlijk moesten sommigen ook hun dagelijkse shoonheidswandeling maken. Hier zie je hen op pad met enkele huisdieren of hebben ze ons iets wijs gemaakt?

Wat wij al lang wisten en ze nu op de televisie ook doorhebben... het is niet goed gesteld met onze jeugd. Een beetje ouderwetse opvoeding is wat ze nodig hebben. En als ze niet willen luisteren, dan moeten ze met hun voeten in een band gaan staan. Dan zullen ze wel 2x nadenken...

Hier is de groep wandelaars terug. Deze keer moeten ze goed opletten om niet in een koeienvlaai te stappen, vandaar de grote passen.

Nog een traditie die in BelgiŽ hoogtij viert en is komen overwaaien van over het water. Het zingen van Kerstliedjes in groep. Prachtige a capella liedjes in meerdere stemmen werden onder deskundige 'lijding' van de Wouter gebracht. Helaas werden ze na enkele minuten vriendelijk verzocht om de omgeving te ontruimen.
De concurrentie is hard. Blijkbaar waren de opnames van idool bezig in de naburige studio's en dus...

Na een dag hard labeur is er niets beter dan een fris pintje. Ook tijdens de kerstperiode mogen we niet vergeten op tijd en stond de innerlijk mens te versterken.

Een barman in zijn natuurlijke biotoop. Opgepast, niet voederen. Of was het opgepast, niet wakker maken?

Een traditie op peestoemp, op deze manier nemen we afscheid en spreken we terug af in 2010.